6975746840 Αλεξάνδρεια, Ημαθίας petrosmartzelos4@gmail.com
 
 
 
 
 
SCRAP ΜΑΡΤΖΕΛΟΣ
Ανακύκλωση Παλαιών Σιδήρων & Μετάλλων Αλεξάνδρεια Ημαθίας


Η εταιρεία μας “SCRAP ΜΑΡΤΖΕΛΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια με την ανακύκλωση παλαιών σιδήρων και μετάλλων, παρέχοντας άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.

Με συνέπεια, επαγγελματισμό και αγάπη για το περιβάλλον, το εξειδικευμένο προσωπικό μας, αναλαμβάνει τη συλλογή μετάλλων σκραπ (scrap) αλουμινίου, σιδήρου, χαλκού, ορείχαλκου, μπρούντζου, μολυβιού, inox και άλλων μετάλλων.

Επίσης, μπορεί να αναλάβει την αποξήλωση παλαιών εργοστασίων και κτιρίων στην Ημαθία και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης, καθώς και την αγορά φορτηγών και γεωργικών μηχανημάτων για ανταλλακτικά με πληρωμή τοις μετρητοίς.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με ένα τηλεφώνημα στο 6975746840 
ερχόμαστε στο χώρο σας για μια δωρεάν εκτίμηση και για να παραλάβουμε από το χώρο σας το σκραπ, άμεσα και υπεύθυνα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ασφαλή φόρτωση των υλικών από τον χώρο σας και πληρώνοντας τοις μετρητοίς.

Η εταιρεία μας στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και λειτουργεί εφαρμόζοντας απόλυτα τις ευρωπαϊκές περιβαλλοντικές διατάξεις και κανονισμούς ασφάλειας, με σεβασμό στο περιβάλλον και πάνω από όλα στον άνθρωπο.
   
   
  Διαθέτοντας ένα στόλο από ιδιόκτητα φορτηγά, έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, καθώς και μία ομάδα άρτια εξειδικευμένων συνεργατών η εταιρεία μας έχει καταφέρει να αποτελεί πρότυπο στο χώρο της ανακύκλωσης παλαιών σιδήρων και μετάλλων στην Ημαθία και όχι μόνο.

Βασικό μας μέλημα όλα αυτά τα χρόνια είναι η παροχή υψηλών υπηρεσιών ανακύκλωσης σεβόμενοι απόλυτα τους πελάτες μας και το περιβάλλον. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αγαπάμε το περιβάλλον, δουλεύουμε για το περιβάλλον.

Συλλέγουμε και ανακυκλώνουμε τα υλικά ώστε να συμβάλλουμε στη προστασία του. Συνεργαζόμαστε όλοι μαζί για ένα καλύτερο μέλλον.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

εάν έχετε παλαιά μέταλλα και σίδερα προς ανακύκλωση και συμβάλλετε ενεργά και εσείς στην προστασία του περιβάλλοντος. Εξυπηρετούμε όλη την Ημαθία και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.