6975746840 Αλεξάνδρεια, Ημαθίας petrosmartzelos4@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
SCRAP ΜΑΡΤΖΕΛΟΣ | Ανακύκλωση Παλαιών Σιδήρων & Μετάλλων Αλεξάνδρεια Ημαθίας 


Η εταιρεία μας “SCRAP ΜΑΡΤΖΕΛΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο της ανακύκλωσης, αναλαμβάνει την αγορά παλαιών σιδήρων και μετάλλων συμβάλοντας έτσι σημαντικά στην προστασία του περιβάλλοντος. 

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, απευθυνόμαστε σε ιδιώτες και επαγγελματίες στην Ημαθία και σε όλη την Ελλάδα για την αγορά παλαιών σιδήρων και μετάλλων (χαλκός, ορείχαλκος, αλουμίνια, ανοξείδωτα-inox, καλώδια, μολύβι κ.τ.λ.).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 
 
 
 
 
 
 
Ανακύκλωση Μετάλλων
Με πολύ αγάπη για το περιβάλλον και εμπειρία χρόνων, μπορούμε να αναλάβουμε την ανακύκλωση παλαιών σιδήρων και μετάλλων όπως σκραπ αλουμινίου, ανοξείδωτου, χαλκού, ορείχαλκου, καταλύτες και άλλα υλικά.
Αποξηλώσεις κτιρίων
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, εφαρμόζοντας αυστηρούς κανόνες ασφαλείας, μπορεί να αναλάβει την αποξήλωση καταστημάτων, εργοστασίων και κτιρίων παντός τύπου στην Ημαθία και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
Παραλαβή από τον χώρο σας
Εάν έχετε παλαιά σίδερα και μέταλλα τα οποία θέλετε να ξεφορτωθείτε μπορείτε απλά να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας προκειμένου να προβούμε στην αγορά τους και την πληρωμή τους τοις μετρητής.
Αγορά φορτηγών & γεωργικών μηχανημάτων
Αναλαμβάνουμε την αγορά φορτηγών και γεωργικών μηχανημάτων για ανταλλακτικά με πληρωμή τοις μετρητοίς. Εάν λοιπόν έχετε παλαιά οχήματα που δεν χρειάζεστε πια, απλά επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας ώστε να προβούμε στην άμεση αγορά τους.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ξεφορτωθείτε τα παλιά σας σίδερα & μέταλλα και βγείτε κερδισμένοι!


Με τα ιδιόκτητα οχήματα και τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, ερχόμαστε στο χώρο σας για να παραλάβουμε τα παλαιά σίδερα και μέταλλα που δεν χρειάζεστε πια. Ζυγίζουμε τα μέταλλα στο χώρο σας και πληρώνουμε άμεσα τοις μετρητοίς.

Η εταιρεία αφουγκράζεται τις ανάγκες της αγοράς και προσαρμόζει τις υπηρεσίες της αξιοποιώντας την εμπειρία και τεχνογνωσία του προσωπικού της.

Κύριος σκοπός μας είναι η ουσιαστική συμβολή μας όλο και περισσότερο στην ανακύκλωση ανταποκρινόμενοι κατά αυτό τον τρόπο, και με σεβασμό στο περιβάλλον και στο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας μας.
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

εάν έχετε παλαιά μέταλλα και σίδερα προς ανακύκλωση και συμβάλλετε ενεργά και εσείς στην προστασία του περιβάλλοντος. Εξυπηρετούμε όλη την Ημαθία και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.