6975746840 Αλεξάνδρεια, Ημαθίας petrosmartzelos4@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
ΤΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ
SCRAP ΜΑΡΤΖΕΛΟΣ | Ανακύκλωση Παλαιών Σιδήρων & Μετάλλων Αλεξάνδρεια Ημαθίας 


Ανακύκλωση είναι η διαδικασία της μετατροπής των απορριπτόμενων υλικών που είναι βλαβερά για το περιβάλλον σε πρώτη ύλη ώστε να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή νέων προϊόντων. 

Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο της ανακύκλωσης, η εταιρία μας “SCRAP ΜΑΡΤΖΕΛΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, συλλέγει και διαχειρίζεται παλαιά σίδερα και μέταλλα διασφαλίζοντας την άριστη διαχείριση και την πλήρη αξιοποίηση των μετάλλων ή άλλων απορριμμάτων.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ:
  Σιδηρούχα Μέταλλα
  Χαλκός & Κράματα Χαλκού
  Μπρούντζος
  Μόλυβδος
  Καλώδια
  Αλουμίνιο - Προφίλ Αλουμινίου
  Inox
 
 
Υπευθυνότητα, συνέπεια & σεβασμός στο περιβάλλον σε κάθε μας συναλλαγή!
Είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες των πελατών μας ανά πάσα στιγμή αγοράζοντας άμεσα και τοις μετρητοίς τα παλιά σας σίδερα και μέταλλα.

Με τα ιδιόκτητα φορτηγά μας, αναλαμβάνουμε τη μεταφορά των ανακυκλώσιμων υλικών στις ειδικές εγκαταστάσεις μας, όπου τα διαχωρίζουμε ανάλογα με το είδος τους και, εν συνεχεία, προβαίνουμε στη διαδικασία επεξεργασίας τους. 

Πρωταρχικό μέλημά μας είναι η βέλτιστη εξυπηρέτησή σας, η εξασφάλιση των πλέον ανταγωνιστικών τιμών, η αξιοπιστία και η συνέπεια σε κάθε μας συναλλαγή. Έτσι, δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με κάθε έναν από εσάς, θέτοντας τις βάσεις για σταθερές και μακροχρόνιες συνεργασίες.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

εάν έχετε παλαιά μέταλλα και σίδερα προς ανακύκλωση και συμβάλλετε ενεργά και εσείς στην προστασία του περιβάλλοντος. Εξυπηρετούμε όλη την Ημαθία και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.